USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Володимир Карпук: Дії МОЗ - логічна реакція цивілізованої країни на стихійне лихо

Дії Міністерства охорони здоров’я – це нормальна оперативна реакція цивілізованої країни в разі виникнення надзвичайних ситуацій. З метою ліквідації медичних наслідків паводка і медико-санітарного забезпечення населення потерпілих областей, МОЗ створило оперативний штаб, основним завданням якого є розробка та затвердження невідкладних заходів щодо профілактики захворювань серед постраждалого населення.
Відомо, що такі стихії несуть  собою   ризики, пов’язаний з виникненням величезної кількості інфекційних захворювань, особливо кишкових. Як наслідок, постраждалі райони можуть перетворитись на джерело поширення масових інфекцій. До того ж, окрім медичної, потерпілим необхідна психологічна допомога.
Створення таких оперативних штабів є нагальною необхідністю, не менш важливе значення має забезпечення їх роботи усіма необхідними медикаментами і медичним устаткуванням.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Всі ці голосування БЮТ разом з Партією регіонів і комуністами виходять за межі Конституції Україні. Ми іще раз переконались, що…
В кінці минулого тижня делегати VI з’їзду партії Народний Союз  «Наша Україна» обрали своїм Головою Віктора Ющенка. Це новий етап…
Вчора відбулася зустріч Президента з нашоукраїнцями – керівниками обласних організацій, членами Президії партії та головами обласних держадміністрацій, які представляють «Нашу…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus