USD 40.80 41.18
  • USD 40.80 41.18
  • EUR 40.80 41.18
  • PLN 10.20 10.44
Олег Чернецький: Шановні підприємці!

Дозвольте привітати Вас з нашим спільним професійним святом – днем підприємця. Запровадження цього свята на державному рівні – це визнання тієї ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива. Розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд найактуальніших соціально-економічних проблем, передбачає зміцнення економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.
Будь-яка справа, будь-яке починання зароджується з маленького зернятка, яке згодом проростає і дає врожай. Не є виключенням і підприємницька діяльність. Лише згадаймо початок 90-х років! Саме тоді Україна здобула незалежність, саме тоді здобули незалежність і ми – громадяни нашої Батьківщини і саме тоді багато з нас заклали перший камінь у власну справу. Кожен з нас обрав русло, у яке вкладав всі заощадження, час, терпіння та душу. Ніхто не вчив нас і не наставляв «на шлях істинний», а кожен вчився на своїх помилках і недоліках. По-різному починали (жуйки, снікерси, тряпки, шкірянки, магнітофони), різних вершин у бізнесі досяг кожен з нас.
Нам мало були знайомі такі терміни як реєстрація підприємницької діяльності, податкова інспекція, податкова поліція тощо. Станом на сьогоднішній день, якщо вірити статистиці – кожен десятий лучанин підприємець, а тоді були одиниці. Хто нас називав спекулянтами, хто баригами, але наші зусилля відіграли далеко не останню роль у піднятті і економіки, і росту зайнятості, і соціальних надбань, і надходжень в бюджет...
Ще раз усіх вітаю зі святом, й хочу побажати щоб у кожного була стабільна своя справа, свій улюблений бізнес, який не дає нам спокійно жити, але і без якого ми вже не можемо жити. 
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Благодійна й меценатська діяльність сьогодні в нашій державі набуває поширення й популярності. Доброчинні справи я як і багато інших започаткували…
    Кожна людина у своєму житті набуває певних знань і досвіду, часто є чим поділитись і хочеться отримати нові…
Телевізор, радіо, газети, Інтернет - всюди політика, всюди поливання брудом своїх опонентів і не тільки… Після розірвання помаранчевої коаліції тільки…
Коментарів: 4
Анонім Показати IP 5 Вересня 2008 13:01
Олег Станіславович! Ну не будете ви мером, не-бу-де-те! Мером буде Шиба. Нрапка. Не пижтесь. Краще впадіть на коліна перед Богданом Павловичем, вибачтесь передним і допомагайте йому боротися з Кропивою.
Володимир Павлюк Показати IP 5 Вересня 2008 13:42
Олеже Станіславовичу, приєднуюсь до Вашого привітання з нагоди Дня підприємя, бажаю Вам та усім підприємцям побільше прибутків та поменше зустрічей з податковою поліцією чи інспекцією... а на репліки тих невдах, що там "гавкають", можете дати відповідь тільки Ви, усі підприємці, власною чесною працею і добрими справами на користь України.
Анонім Показати IP 6 Вересня 2008 16:14
Шиба з Кропивою - два вірних партнери, допомагають один одному залишатись цікавими й публічними. Їх конфлікт - інформаційний привід. А Чернецький правильно робить, що не втручається у їх протистояння. Для анноніма: а з чого взяли, що Чернецький конфліктує з Шибою? З таких коментарів як Ваш? Чернецькой спокійно працює, і лиле такі коментатори штовхають його у мери й прагнуть породити конфлікт.
Анонім Показати IP 18 Вересня 2008 12:27
Де чергові фантазії конкурента нашого мера, що ще не покурив по справжньому? Обкуриться - напише.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus