USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Новорічні думки…
Для багатьох з нас новорічні та Різдвяні свята поєднуються з мріями й надіями на краще, з своєрідною вірою в казку. Звісно ми далеко вже не діти, однак хочеться хоча б на мить повернутись в дитинство сповнене мрій, у яких фея одним помахом чарівної палички все змінить на краще.


Дитинство, мрії, казки в минулому… Але згадки про ці миті постійно приходять до нас в період новорічних та Різдвяних свят. Неминуче приходить бажання уявити себе всесильним й романтично-казковим героєм. Певною мірою таке відчуття підсилюється коли одягаємо костюми казкових героїв на новорічні бали-маскаради чи з друзями вертепом відвідуємо родичів та близьких.
Отож особисто стараюсь дарувати такі приємні, по казковому наївні переживання, мрії, надії й сподівання своїм друзям й колегам. У нас (в мене та моїх бізнес-партнерів) є традиція проводити новорічні заходи в маскарадних костюмах. А на весні учасникам таких маскарадних дійств дарую закордонні мандрівки коштом фірми.
Звертаюсь до усіх керівників підприємств, організацій установ та фірм нашого краю із проханням – даруйте своїм колегам казкові вечори, дружнє спілкування у невимушеній атмосфері та туристичні мандрівки!!!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!




На цьому фото мені 14 років. Я - праворуч :-)



Фото з останнього новорічного корпоративу моїх бізнес-партнерів та колег по роботі
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості…
Під даною рубрикою пропонується читачам дещо не звичний як для блогів матеріал. Справа в тім, що на особистому блозі оприлюднюється…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
Коментарів: 13
Віьмак Показати IP 31 Грудня 2010 15:59
...це просто капєц якийсь. Вибачте, на більше слів не вистачило.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 31 Грудня 2010 17:53
Мда, креативний ви чоловік, пане Чернецький.
мис Показати IP 31 Грудня 2010 18:49
почтішо "презідент"
Дєвушка Показати IP 31 Грудня 2010 23:21
А на останній фоті Чернецький крайній зліва? Чи де?
Псіхіатр Показати IP 31 Грудня 2010 23:37
Діагноз - нарцисизм. Можу допомогти. Розрвхунок готівкою.
Сергій Показати IP 1 Січня 2011 09:02
Олежик ти не думай. ти коси коса поки роса.
сусід Показати IP 1 Січня 2011 14:07
МОЛОДЕЦЬ!!!!! прикидаю, як готувались працівники для проведення карнавалу, як шукали свй "образ" і переживали чи сподобається іншим! Загалом народ звик щоб його хтось забавляв а він сидів би та й набивав свого живота жратвою і алкоголем. Правильно робиш Олег! Усім би так придумувати...
Володя Показати IP 2 Січня 2011 12:52
зато його жінка купує самі дешеві мандарини в Там-тамі.
Коля до Володя Показати IP 2 Січня 2011 13:24
А жінка тут до чого? Вона в нього красуня, може собі дозволити самі дешеві мандарини, бо не транжирка.
ого Показати IP 2 Січня 2011 16:22
Давня поговірка: "хто як працює, так і відпочиває!" А псіхіатр, це не професія, а готовий діагноз - "з ким поведешся того й наберешся". Чернецькому і компанії - респект!
Оксана Показати IP 7 Січня 2011 00:48
А я знову хочу в Париж. Вже років 20 - хочу. Може допоможете?
Меланка Показати IP 13 Січня 2011 20:43
А на старий Новий рік - головний клоун втік.
Оk 25.06.67 Показати IP 2 Березня 2011 01:40
Пане Чернецький, чи читаєте ви коментарі? Цікаво поспілкуватися, бо вище це моя дата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus