USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастичні мрії...

...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й секретаріат. В місті Києві одразу подешевіє житло, прожиття, зменшиться проблема пробок на вулицях – столиця дійсно буде культурним центром України…
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Минув рік з того часу як я в своєму блозі розмістив Фантастичну мрію 5. Нагадую її зміст: «Для багатьох малюків…
Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості…
    Кожна людина у своєму житті набуває певних знань і досвіду, часто є чим поділитись і хочеться отримати нові…
Коментарів: 9
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 11:06
Ідея класна, але краще з Луцька винести за місто базари, а Луцьку міську раду й виконком перемістити на Київський майдан, 9.
Виталий Показати IP 28 Липня 2008 11:12
А почему бы не начать наводить порядок в нашем городе? Медленное рождает быстрое, маленькое дело это залог успеха в большом.
Сашко Показати IP 28 Липня 2008 15:41
...а ще: розвернути Дніпро в інший бік, Лівий берег стане правим, а Правий лівим, усі заплутаються і поділ України припиниться
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 16:37
А ще краще змінити владу у нашому місті. І відремонтувати дороги. Адже знаю багатьох людей, які поставили свої авто у гаражі, щоб не вбивати їх на луцькому бездоріжжі.
Анонім Показати IP 28 Липня 2008 18:02
Пропоную текстівку до повідомлення: Олеже, ти нормально працюєш в бізнесі, а навіщо тобі це політиканство? Вже пробував себе в політиці?! І що? Всі розуміють, що політики тебе розвели, і мабуть на нормальні суми. Ти або висовуйся на посаду мера без політиків, або й надалі займайся своїм бізнесом. А ці чудернацькі ідеї прибережи для розмов "на кухні" й не сміши людей. І ще навчись нормально говорити на людях, а то ніхто не може тебе відрізнити від Черновецького. От тоді будуть перспективи, в т.ч. на мера.
Vlad Показати IP 1 Серпня 2008 00:08
Олег ти виріс. Нащо тобі в мери? Йди в президенти. В кожному місті дісниейленд народна любов захлисне всіх ти берешь свої 15% почесне 3 місце і всі задоволені.
Світлана Показати IP 8 Вересня 2008 15:30
Олег , ти молодець. так тримати. Все вийде. Ніколи не слухай дурниць , це людські заздрощі. Роби добру справу - Бог усе бачить.Успіхів !
Аревік Показати IP 16 Жовтня 2008 20:40
Олег, підтримую вашу фантастичну мрію на всі 100%. Мені такий Президент подобається. Тим більше Ви вмієте зібрати та організувати до роботи команду професіоналів. Особливо близька мені мрія в частині виселення наших "представників платників податків" за межі Києва. Буде маленький український Вашингтон (можна Бориспіль:)) Ну дуже вже важко добиратися на роботу і з роботи в нашій столиці:)
Андрій Показати IP 21 Листопада 2008 13:10
А я реаліст...:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus