USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.20 10.44
Олег Чернецький: Новорічні думки…
Для багатьох з нас новорічні та Різдвяні свята поєднуються з мріями й надіями на краще, з своєрідною вірою в казку. Звісно ми далеко вже не діти, однак хочеться хоча б на мить повернутись в дитинство сповнене мрій, у яких фея одним помахом чарівної палички все змінить на краще.


Дитинство, мрії, казки в минулому… Але згадки про ці миті постійно приходять до нас в період новорічних та Різдвяних свят. Неминуче приходить бажання уявити себе всесильним й романтично-казковим героєм. Певною мірою таке відчуття підсилюється коли одягаємо костюми казкових героїв на новорічні бали-маскаради чи з друзями вертепом відвідуємо родичів та близьких.
Отож особисто стараюсь дарувати такі приємні, по казковому наївні переживання, мрії, надії й сподівання своїм друзям й колегам. У нас (в мене та моїх бізнес-партнерів) є традиція проводити новорічні заходи в маскарадних костюмах. А на весні учасникам таких маскарадних дійств дарую закордонні мандрівки коштом фірми.
Звертаюсь до усіх керівників підприємств, організацій установ та фірм нашого краю із проханням – даруйте своїм колегам казкові вечори, дружнє спілкування у невимушеній атмосфері та туристичні мандрівки!!!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим!




На цьому фото мені 14 років. Я - праворуч :-)



Фото з останнього новорічного корпоративу моїх бізнес-партнерів та колег по роботі
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Протягом багатьох років в місті залишається актуальним питання будівництва чи не будівництва підземного переходу в центрі міста. Декілька років тому…
Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
Коментарів: 13
Віьмак Показати IP 31 Грудня 2010 15:59
...це просто капєц якийсь. Вибачте, на більше слів не вистачило.
Свєточка-конхвєточка Показати IP 31 Грудня 2010 17:53
Мда, креативний ви чоловік, пане Чернецький.
мис Показати IP 31 Грудня 2010 18:49
почтішо "презідент"
Дєвушка Показати IP 31 Грудня 2010 23:21
А на останній фоті Чернецький крайній зліва? Чи де?
Псіхіатр Показати IP 31 Грудня 2010 23:37
Діагноз - нарцисизм. Можу допомогти. Розрвхунок готівкою.
Сергій Показати IP 1 Січня 2011 09:02
Олежик ти не думай. ти коси коса поки роса.
сусід Показати IP 1 Січня 2011 14:07
МОЛОДЕЦЬ!!!!! прикидаю, як готувались працівники для проведення карнавалу, як шукали свй "образ" і переживали чи сподобається іншим! Загалом народ звик щоб його хтось забавляв а він сидів би та й набивав свого живота жратвою і алкоголем. Правильно робиш Олег! Усім би так придумувати...
Володя Показати IP 2 Січня 2011 12:52
зато його жінка купує самі дешеві мандарини в Там-тамі.
Коля до Володя Показати IP 2 Січня 2011 13:24
А жінка тут до чого? Вона в нього красуня, може собі дозволити самі дешеві мандарини, бо не транжирка.
ого Показати IP 2 Січня 2011 16:22
Давня поговірка: "хто як працює, так і відпочиває!" А псіхіатр, це не професія, а готовий діагноз - "з ким поведешся того й наберешся". Чернецькому і компанії - респект!
Оксана Показати IP 7 Січня 2011 00:48
А я знову хочу в Париж. Вже років 20 - хочу. Може допоможете?
Меланка Показати IP 13 Січня 2011 20:43
А на старий Новий рік - головний клоун втік.
Оk 25.06.67 Показати IP 2 Березня 2011 01:40
Пане Чернецький, чи читаєте ви коментарі? Цікаво поспілкуватися, бо вище це моя дата.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus