USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастична мрія, яка стає реальністю
Ще три роки тому я запропонував зробити 1 вересня вихідним днем для батьків, діти яких ідуть у перший клас. Адже клопотів у цей день в батьків багато як ніколи.

Щороку я та мої бізнес-партнери надавали вихідний матерям та одиноким батькам, які вперше вели своїх чад у школу.

Більше того: закликав це зробити усіх свідомих керівників установ і організацій. Про це, зокрема, двічі писав у блозі на «Волинських новинах»: у 2008-му та у 2010-му роках.

Приємно, що багато хто відгукнувся на мій заклик.

У цьому році я також оголошую перше вересня для усіх мам (та батьків, які самостійно виховують дітей), з якими співпрацюю і чиї дітки ходять у молодші класи вихідним днем.

Усі керівники та партнери по бізнесу максимально врахують звернення матерів.

Як і минулі рази, закликаю керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності підтримати мою ініціативу.

Бажаю усім «першачкам» розуму, терпіння, добрих вчителів, а їх батькам – побільше позитиву і радості від своїх чад!
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Днями повернувся з невеличкої мандрівки в місто-державу Сінгапур. Звісно після кожної подорожі є певні враження. Дійсно дане місто держава досить…
Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості…
...Стати Президентом держави, збудувати адміністративно-управлінське містечко під Києвом, куди відселити Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України і само-собою Президента й…
Коментарів: 16
БАТЬКО ТАКОЖ ЧАСТИНА СІМЇ Показати IP 31 Серпня 2011 15:56
пане Чернецький є питання по ваших мріях. якщо сімя нормальна хіба чоловіка не можна відпустити першого вересня хоча б на півдня? А ви самі ходили на перше вересня до своїх дітей? ви ж ніби не схожі на одинокого чоловіка?
Ангел-хранитель Чернецького Показати IP 31 Серпня 2011 16:49
Чернецький серед іншої сірої маси завжди виділявся примітивною новизною і відсутністю смаку. Чого варті лише його "мавзолеї" по пр. Волі!? Фасадні добудови його халуп і оздоба червоним і чорним гранітом зіпсували головну вулицю нашого міста. Про це недавно говорив головний архітектор міста Казьмірук. А вихідний батькам Першого вересня? Назвіть мені людину, бізнесмена чи керівника, який не відпустив маму чи тата на це Свято? Я багато прожив на світі, але такого ніде не чув. Раджу Чернецькому розчесати свої заяложені думки і вже як щось пропонувати, то добре подумати, а не лише ставити "галочку" в блозі. Олеже, красива поза, як в Байрона, красивий стіл, красиве те, в чому сидять, то чому ж думки і внутрішня культура відстає від "облицювання"? Інтелект слабенький - маленький, як червиве яблучко.
Законодавець Показати IP 31 Серпня 2011 16:56
Кращий Табачник. Це мабуть лише міністр освіти міг придумати на 1 вересня вихідний день!!! Приходять батьки з дітьми в школу, а зась... у вчителів свої діти, і вчителі повели своїх дітей у інші школи!)))))))))))))) Мабкть завтра все міністерство освіти матиме вихідний))))))))))
Шокований Показати IP 31 Серпня 2011 18:09
http://www.volynnews.com/news/society/azarov_khoche_vykhidnyy_na_1_veresnya/ Це Чернецький їм цього птаха запустив? Це що тепер і міністерство, і всі освітяни будуть 1-го вересня вихідні?
Молодець Показати IP 31 Серпня 2011 18:15
Олєжка рулить!!! То мій кореш!
Пані Показати IP 31 Серпня 2011 22:21
Тепер будемо знати, кому дякувати треба. Це ж заслуга пана Чернецького.
Архангел Гавриїл Показати IP 1 Вересня 2011 17:56
Добре застережує ангел-хранитель свого підопічного. Бє свій свого, щоб чужий боявся.
Go-go Показати IP 2 Вересня 2011 15:46
Деж стільки тролів набралося.... через вас не то шо нормальна людина своїх думок написати неможе, через ваші куплені і просто озлобленя без змісту коменти "Волинські новини" стають смітником для невдах...
той хто писав перший коментар до Go-go Показати IP 2 Вересня 2011 16:13
а що Чернецький всім має подобатись???
Gogo до той хто писав перший коментар Показати IP 2 Вересня 2011 20:19
Та справа не в тому шо подобатись, справа в думці, я думаю як би він написав гарне небо... То ваша незовсім здорова уяву теж шось би придумала.... Так заважало свій блог і пишіть шо вам всі неподобаються... Я неявляюсь прихильником тих чи інших людей, я являюсь прихильником того що в 2010 Український інтернет був одним з самих позитивним в світі, а тепер наші користувачі вибачте просто як кацапи... Сруть на всіх і зі всіх сторін!!!!
той хто написав перший коментар до Gogo Показати IP 5 Вересня 2011 14:37
срати чи не срати це вибір кожної людини, я тільки не зрозумів чому думка Чернецького має всім подобатись.
усім коментаторам присвячується))) Показати IP 2 Вересня 2011 16:34
http://www.youtube.com/watch?v=Q786mm6oX78&feature=related
Головний лікар Ліпінської психіатричної лікарні Показати IP 4 Вересня 2011 15:04
2030 рік, повідомлення від пана Чернгецького в блозі на ВН: "Ось вже в 33 раз пропоную зробити 1 вересня вихідним днем для батьків, діти яких ідуть у перший клас. Адже клопотів у цей день в батьків багато як ніколи. Щороку я та мої бізнес-партнери надавали вихідний матерям та одиноким батькам, які вперше вели своїх чад у школу. Більше того: закликав це зробити усіх свідомих керівників установ і організацій. Про це, зокрема, писав у блозі на «Волинських новинах»: з 2008 по 2029 роки".
кум едно до Головний лікар Ліпінської психіатричної лікарні Показати IP 5 Вересня 2011 14:38
плюс один
Я Показати IP 20 Вересня 2011 15:09
Немає більш важливіших справ,як обговорювати цей лепіт!?
кРоT Показати IP 27 Червня 2012 23:41
Ай да молодець!Сидів Олег собі,тай думав:-яку таку думку ще опублікувати?Навряд цю х..ню він сам сотворив.Ні -підказав хтось.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus