USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65
Олег Чернецький: Фантастична мрія 5, або дубль з продовженням
Минув рік з того часу як я в своєму блозі розмістив Фантастичну мрію 5. Нагадую її зміст:
«Для багатьох малюків перше вересня стане днем відкриття для себе нового світу. Для першокласників цей день подарує відчуття власної значимості й усі відчують себе більш самостійними.
Для батьків перше вересня стає днем не лише святковим. Окрім цілого ряду турбот щодо підготовки своїх чад до школи (які вже в минулому) потрібно пережити ще один день. Адже більшість мам працюють, а свято Першого дзвоника припадає на робочий день. От і доводиться матерям йти до керівників, колег по роботі з проханням відпустити, підмінити «хоча б до обіду». Як наслідок, материнські та батьківські почуття гордості за своїх малюків перетворюються у відчуття вини, відчуття заборгованості й залежності.
Особисто я вважаю такі умови неприпустимими. Тому оголошую перше вересня для усіх мам (та батьків, які самостійно виховують дітей), з якими співпрацюю і чиї дітки йдуть «перший раз в перший клас» вихідним днем. Зобов’язую усіх керівників підрозділів забезпечити взаємозаміну й надати мамам «першачків» вихідний день.
Разом з цим, закликаю керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності надати першого вересня вихідний день матерям та батькам дітей, що йдуть у перший клас.»

Чимало було схвальних відгуків, були критичні зауваження й поради.
Дослухавшись до ряду порад цього року оголошую перше вересня для усіх мам (та батьків, які самостійно виховують дітей), з якими співпрацюю і чиї дітки ходять у молодші класи вихідним днем. Зобов’язую усіх керівників підрозділів забезпечити взаємозаміну й надати мамам вихідний день.
Керівникам усіх підрозділів наказую максимально врахувати звернення матерів, чиї діти ходять у середні класи, за можливості надати вихідний або забезпечити підміну на перше вересня.
Як і минулого разу, закликаю керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності підтримати мою ініціативу.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
4. Сучасна економічна система «Остання гривня від Lady Ю.»          Перш за все доречно було б пояснити чому бачення сучасної…
Телевізор, радіо, газети, Інтернет - всюди політика, всюди поливання брудом своїх опонентів і не тільки… Після розірвання помаранчевої коаліції тільки…
5.     Дефляційна спіраль.          Даючи опис нашого бачення діючої економічної системи навмисно пропущено питання дефляційної спіралі. Яка фактично повинна була…
Коментарів: 6
deMotivator Показати IP 27 Серпня 2010 13:37
Улыбнуло...))) Все-таки как непросто стать добрым, искренним и душевным человеку, который этого не хочет. Ну сделай это тихо и без этих жлобских балалаек - цены тебе не будет - твои работнеГи не просто схавают этот пиарчеГ, но и бесплатно и от всей души отрекламируют тебя по всем школам и садикам - це ж азы!!!))) А так, эта "Фантастична мрія 5, або дубль з продовженням" напоминает окружающим что, во-первых, автору до сих пор очень жалко денег потраченных на прошлую выборную компанию, а, во вторых, что сколько он не пиарится разными фондами и акциями, а до сих пор остался в душе барыгой, для которого вся "фантастична мрія" - это заработать на постройке и продаже подземных торговых точек в центре Луцка...)))
Sasha_Lutsk Показати IP 27 Серпня 2010 15:23
2 deMotivator: и чем это фантастична мрия напоминает о потраченных деньгах?
deMotivator до Sasha_Lutsk Показати IP 27 Серпня 2010 21:58
не чем, а КЕМ - банальной жабой ))) представляешь как это болезненно для самолюбия - вроде бы как перец, над имиджем работает, а народ на шняги все не ведется...)))
Лучанин Показати IP 27 Серпня 2010 15:27
Хтось пропагує декларації про наміри, а хтось декларує реальні справи й проекти! Та й що поганого, якщо є наміри заробити? Чи краще вкрасти з бюджету й тратитись на "швоньдеризм"?
deMotivator до Лучанин Показати IP 27 Серпня 2010 22:07
так флаг ему в руки и единый податок на всю жизнь - пускай продает свои кастрюли и прочую белиберду - в политику ЗАЧЕМ лезть?))) Ан нет - очередной "решала" для которого должность всего лишь продолжение бизнеса - тут и к гадалке не ходи))) А с бюджета, конечно - лучше украсть - много и сразу - оттого туда и прется, видать рентабельность бизнес захромал))))
Читач Показати IP 27 Серпня 2010 15:40
От не можу Чернецького зрозуміти: ідеї - добрі, справу знає, а визначитись остаточно, що йому тре в політиці не може. То в Верховну Раду йому хочеться, то в мери він ніби йде, а ніби й не йде, то в міську раду непонятно як і під яким соусом. Загадковий якийсь...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus