USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Волинські спортсмени стали першими на чемпіонаті України зі спортивної радіопеленгації

2 Травня 2024 22:20
З 26 по 28 квітня в с. Головчинці Хмельницької області відбувся чемпіонат України зі спортивної радіопеленгації серед юнаків. Участь у чемпіонаті взяли понад 80 спортсменів із восьми регіонів України – Хмельницької, Вінницької, Чернігівської, Волинської, Сумської, Львівської, Рівненської областей та міста Києва.

Про це інформують у Департаменті культури, молоді та спорту Волинської ОДА.

Чемпіонат проходив у лісовій місцевості, що простягнулася вздовж берегів річки Південний Буг. У підсумку волинські спортсмени здобули 623 очки та впевнено посіли перше командне місце.

Читати ще: Полювання на «лисиць»: як у Луцьку тренують чемпіонів зі спортивної радіопеленгації

Підготовкою чемпіонів займався заслужений тренер України з радіоспорту Анатолій Долинський.

Спортивна радіопеленгація – це група дисциплін радіоспорту. За допомогою карти місцевості, компаса і спеціального радіоприймача, оснащеного антеною спрямованої дії (радіопеленгатора), учасники повинні знайти радіопередавачі («лисиці»), що розташовані у лісі на пересіченій місцевості. Мета змагань – знайти задане число «лисиць» за найменший час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus