USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У волинському селі за 20 тисяч продають будівлю ФАПу

20 Квітня 2024 15:09
У селі Куснища Любомльської громади Ковельського району продають приміщення фельдшерсько-акушерського пункту.

Аукціон з продажу нерухомості оголосила Любомльська міська рада.

Як лот виставлено нежитлове приміщення фельдшерсько-акушерського пункту загальною площею 60,4 квадратного метра. Споруду зведено в 1969 році. Будинок розташований на вулиці Шкільній, 55 у селі Куснища.

Фундамент – бетон, матеріали стін – керамічна цегла, перекриття – дерево, покрівля – азбесто-цементні листи, підлога – дерево.

Як вказано, технічний стан приміщення задовільний.

Стартова ціна – 21 753 гривні.
Рішення про продаж ФАПу як об’єкта малої приватизації було ухвалено на початку березня 2024 року на засіданні сесії Любомльської міської ради.

Земельна ділянка, на якій розташований фельдшерсько-акушерський пункт, належить до комунальної власності громади та не є предметом продажу.

Читати ще: Приміщення волинського ФАПу можна орендувати на пʼять років

Нагадаємо, в Луцькому районі у селі Козин віддавали в оренду за 1460 гривень приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Також ФАП можна було орендувати за 2546 гривень у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

Як ми писали, будівлю ФАПу продавали за 36 тисяч гривень у селі Сваловичі Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus