USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.83 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Ковельська міськрада передала військовим гексакоптер «Баба Яга» вартістю 648 тисяч

2 Травня 2024 19:02
Ударний гексакоптер «Баба Яга» передала Ковельська міська рада бійцям 54-го ковельського батальйону 100-ї окремої механізованої бригади. Його вартість – 648 тисяч гривень.

Про це повідомив мер Ковеля Ігор Чайка.

«Радію, що цей складний і вартісний проєкт, який ми прийняли рішення реалізувати за кошти працівників Ковельської міської ради, успішно втілений. Гексакоптер «Баба Яга» – це ударний бомбардувальник, який став нічним кошмаром рашистів. Дрони-бомбери військові застосовують для знищення техніки та арсеналів зброї противника в темну пору доби», – написав міський голова.

Читати ще: З Луцька передали допомогу військовим, які зараз на Куп’янському напрямку

Загалом за листопад-березень депутати міської ради зібрали 737 027 гривень. Як зазначив Ігор Чайка, на «Бабу Ягу» витратили 648 тисяч. Решту коштів спрямують на дрони, адже вони критично необхідні на фронті.

«Також доправили нашим бійцям техніки на майже 6,5 мільйонів гривень. Придбали її за кошти бюджету громади. Деталі поїздки розповім згодом», – додав очільник Ковеля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Happy Shawarma Показати IP 3 Травня 2024 01:03
А нічого, що це працівники зібрали кошти, а не депутати? Перечитайте повідомлення міського голови...
Ветеран Показати IP 3 Травня 2024 09:10
А жидинєвич головний спонсор? Чи чого він там?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus