USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Житомирщині чоловік застрелив доньку й дружину та вчинив самогубство

2 Травня 2024 21:26
2 травня вранці до Коростенського районного управління поліції Житомирщини надійшло повідомлення про те, що в селі Поліське у будинку виявлено тіла трьох людей, серед яких дитина.

Про це повідомили в поліції Житомирської області.

Чоловік мав заступити на добове чергування, але на службу не з’явився та на дзвінки не відповідав. Провідавши його за місцем проживання, колеги виявили родину мертвою і повідомили про трагедію до поліції.

На місце події негайно виїхало керівництво Головного управління поліції області, слідчі, оперативники, криміналісти та судово-медичний експерт.

Читати ще:У Києві дівчина вистрибнула з багатоповерхівки й упала на перехожого, обоє загинули. Оновлено. Відео 18+

Попередньо встановлено, що смерть семирічної дівчинки, 43-річної жінки та 43-річного чоловіка настала внаслідок вогнепального поранення. Одна із версій події: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а потім скоїв самогубство.
Наразі встановлюють обставини події у межах кримінального провадження за п. 2 п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох або більше осіб та малолітньої дитини. Призначено низку експертиз.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus