USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Філію Луцького підприємства електротранспорту, яка відповідала за автомобільні перевезення, ліквідують

24 Квітня 2024 12:48
Філію «Служба автомобільних перевезень» Луцького підприємства електротранспорту, яку було створено в 2011 році, однак вона не здійснювала самостійних автобусних перевезень та не вела будь-якої іншої господарської діяльності, вирішили ліквідувати.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання сесії Луцької міської ради.

Як ідеться в пояснювальній записці до проєкту рішення, на сьогодні в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань містяться дані про відокремлений підрозділ КП «Луцьке підприємство електротранспорту» – філія «Служба автомобільних перевезень» Луцького підприємства електротранспорту».

У 2011 році Луцька міська рада своїм рішенням прийняла до відома та схвалила звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з питань діяльності ЛПЕ. Цей звіт містив рекомендацію: «Створити дочірнє підприємство ЛПЕ та передати рухомий склад автобусного парку в кількості 49 шт. транспортних засобів на новостворене дочірнє підприємство». На підставі цього рішення міський голова Микола Романюк у 2011 році доручив директору ЛПЕ внести зміни в структуру підприємства, виокремивши міську філію «Служба автомобільних перевезень» Луцького підприємства електротранспорту, внести відомості до ЄДР, призначити директором філії Колесніка О. А., передати рухомий склад та виконати інші дії.

Читати ще: 130 тисяч збитків: засудили трійку спільників, які купували зношені запчастини для Луцького підприємства електротранспорту

Проте передання майна з ЛПЕ на філію не проводили, працівників на роботу туди не переводили і не приймали. Директором філії було призначено Колесніка О. А., який перебував на цій посаді в період з 15 липня 2011 року до 1 квітня 2012 року. Однак за даними бухгалтерського обліку, нарахування та виплату заробітної плати директору філії здійснювали з коштів ЛПЕ. У подальшому його було переведено на посаду начальника відділу перевезень і в 2013 році звільнено з роботи за прогули без поважних причин.

Фактично створена та зареєстрована у встановленому порядку філія «Служба автомобільних перевезень» ЛПЕ не здійснювала самостійних автобусних перевезень та не вела будь-якої іншої господарської діяльності. На підприємстві відсутня будь-яка бухгалтерська документація щодо роботи філії. У підприємства відсутня виробнича потреба в подальшому формальному існуванні філії «Служба автомобільних перевезень» Луцького підприємства електротранспорту.

У зв’язку з цим депутати ухвалили рішення припинити її діяльність шляхом ліквідації.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus