USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Зеленський вніс до Ради законопроєкт про статус військових, які воюють на території РФ

Сьогодні 10:26
Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт, згідно з яким, українські військові, які воюють на території Росії, будуть отримувати всі виплати та преференції.

Про це йдеться у картці проєкту закону «Про внесення зміни до статті 3 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» (№ 11483) на сайті Верховної Ради.

Читати ще: FT: Україна і Росія почали перемовини про обмін полоненими, захопленими в Курській області

Як зазначається в пояснювальній записці, реалізація закону не потребуватиме додаткових фінансових витрат із державного бюджету. Дія закону поширюється на військовослужбовців, які виконують військовий обов’язок за межами України, у тому числі на території держави-агресора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus