USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Їздив п’яним на мотоциклі: на Волині слюсаря судили за хабар патрульним

16 Червня 2024 06:20
Волинянин заплатить понад 25 тисяч гривень штрафу за їзду на мотоциклі в нетверезому стані. Чоловік скоїв правопорушення, маючи заборону на водіння.

Про це стало відомо із вироку Ківерцівського районного суду.

Як зазначається, цьогоріч 1 квітня у Ківерцях поліцейські виявили п’яного водія мотоцикла «Boxer 150» Олега Ш. Під час складання адміністративних матеріалів на керманича, той намагався дати працівникам поліції 200 доларів США неправомірної вигоди. Горе-мотоцикліст таким чином хотів запобігти покаранню.

Читати ще: Незареєстрований мотоцикл та втеча: волинянин пропонував патрульним хабар, а заплатить 17 тисяч штрафу

Про чоловіка відомо, що він є уродженцем Ківерцівщини та працює слюсарем у ФОПа. Олег Ш. вже мав за плечима подібне правопорушення – у вересні 2023 року Ківерцівський райсуд оштрафував його на 17 тисяч гривень та позбавив прав на рік.

Обвинувачений свою вину визнав, не заперечуючи, що їздив п’яним та намагався дати хабара поліцейським. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати його.

У підсумку суд визнав мотоцикліста винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 369, ч. 1 ст. 382 КК України. За сукупністю він отримав штраф у розмірі 25 тисяч 500 гривень.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus