USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Незареєстрований мотоцикл та втеча: волинянин пропонував патрульним хабар, а заплатить 17 тисяч штрафу

7 Травня 2024 07:14
На Волині судили мотоцикліста за порушення ПДР та хабар патрульним. За це Старовижівський районний суд оштрафував порушника на 17 тисяч.

25 лютого близько 12 години у Старій Вижівці мотоцикліст Сергій Ц. не зупинився на вимогу патрульних та почав утікати від них. Коли правоохоронці все ж наздогнали втікача, виявилося, що транспортний засіб не був зареєстрований.

У службовому авто поліції порушник кілька разів пропонував «подякувати» патрульним за те, що вони не будуть складати на нього протокол про порушення ПДР. Незважаючи на попередження про кримінальну відповідальність, чоловік все ж поклав на сидіння авто 1000 гривень.

Читати ще: Кримінальні розваги: на Волині двоє 15-річних юнаків вкрали авто, а потім покинули з пробитим колесом

У суді обвинувачений пояснив, що коли побачив автівку поліції, то розгубився і проїхав далі, тому й вийшло, що не зупинився на їхню на вимогу. А для того, щоб поліцейський не складав відносно нього матеріали за порушення правил дорожнього руху, надав неправомірну вигоду.

У вчиненому Сергій Ц. розкаявся та просив його суворо не карати.

Суд дослідив усі обставини та призначив волинянину 17 тисяч гривень штрафу.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus