USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.74

«Затягують людей в печерний вік»: споживачі скаржаться на «Волиньгаз»

10 Грудня 2021 20:02
Волиняни скаржаться на неякісне виконання послуг з прийому показників лічильників спожитого природного газу оператором газотранспортних систем.

Про це йшлося під час засідання сесії Волинської обласної ради.

Депутат Сергій Кудрявцев у своєму запиті повідомив, що до нього надходять масові звернення про порушення прав споживачів АТ «Волиньгаз». Зокрема йдеться про те, що аби подати показники лічильника доводиться споживачам йти у офіс обслуговування клієнтів, а дистанційні інструменти подачі не працюють.

Читати ще: «Йдіть всі на…!» Щоб подати показники газу, лучани годинами стоять у черзі. Відео

«В той час коли прогресивне людство переходить на дистанційне обслуговування в усіх сферах суспільного життя, наш «Волиньгаз» затягує людей в печерний вік, обслуговуючи в офісі. Електронні засоби подачі показників (особовий кабінет на сайті, вайбер-бот, смс-повідомлення, надсилання фото лічильника) програмно працюють, але підприємством до уваги не беруться. І «Волиньгаз» розраховує споживання газу за своєю, нікому не відомою формулою, що призводить до суттєвих розбіжностей розрахункових та фактичних показників. При цьому нарахування сум до оплати часто відбувається за завищеним тарифом, який відрізняється від заявленого на сайті. Замість 7,99 гривні може бути і 40 гривень. Люди фактично не знають, за що платять», - наголошує депутат.

З його слів, «Волиньгаз» це пояснює проведенням інвентаризації показників, але ця ситуація вже триває з травня цього року. Тому депутат звернувся до начальника Головного управління Держпродспоживслужби в області з проханням перевірити законність дій оператора ГРМ на предмет захисту прав споживачів.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дістали газові бреху Показати IP 10 Грудня 2021 20:35
Коли оплачую електроенергію, в рахунку вказано попередні показники лічильника, дійсні показники лічильника, кількість кіловат і сума до сплати. В рахунках же довбаного волиньгазу не вказуються показники лічильника, а тільки сума, взята з стелі! То навіщо тоді лічильники?!
Тетяна Показати IP 10 Грудня 2021 21:06
Сволота, знущаються над людьми, цю фірму що на молоді розігнати нафік.
Газовик Показати IP 10 Грудня 2021 21:47
І 7 місяців одні пусті балачкі від цих дупутатів...впливу немають ніякого.зінБАБве
Роман Показати IP 10 Грудня 2021 23:03
Прийшла клава з ВолиньГаз зробити інвентаризацію показів лічильника. Написала, підписи поставили. Результат: покази в особистому кабінеті («з даних поданих споживачем») на 20 кубів більше ніж написала ця клава в себе в акті. Жесть ! Реальне Зімбабве…. Не пускайте цей непотріб до себе додому !!
Колишній робітник ВГ Показати IP 11 Грудня 2021 08:34
Вже давно цю кантору потрібно розігнати.
Ковельчанин Показати IP 11 Грудня 2021 09:43
За такі гроші,могли б навести лад з прийомом показів.
Правда Показати IP 11 Грудня 2021 18:49
Дограються.
Євробидло Показати IP 12 Грудня 2021 19:34
Як вони потім вирівняють показники?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus