USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Засудили волинського прикордонника, який переправляв ухилянтів за кордон

19 Листопада 2023 11:00
Чоловік, який був посередником між прикордонником та ухилянтом, заслухав вирок у справі щодо незаконного перевезення осіб призовного віку за кордон. Проти ймовірного організатора провадження призупинили у зв’язку з тим, що він зараз перебуває в лавах ЗСУ.

Як стало відомо під час судового процесу, двох прикордонників, зокрема одного колишнього, обвинуватили в тому, що вони незаконно переправляли чоловіків призовного віку через кордон. Відносно працівника прикордонної служби Віталія Бевза, який є головним фігурантом справи, провадження зупинили, оскільки той пішов на війну, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Нагадаємо, Віталія Бевза та Сергія Кацевича затримали наприкінці листопада минулого року.

Торік упродовж жовтня-листопада правоохоронці зафіксували кілька фактів отримання інспектором грошей на загальну суму понад 1500 доларів. Зафіксовано, що за допомогою прикордонника з країни виїхали п’ять військовозобов’язаних чоловіків.

Інший підсудний, який на момент усіх подій навіть не обіймав жодної державної посади, стверджує, що його лише попросили передати гроші у сумі шість тисяч доларів. Передати не встиг, бо ж з тими грішми його взяли на гарячому.

Чоловік уже заслухав вирок. Йому присудили п’ять років реального терміну та замінили покарання трьома роками іспитового строку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сергій Показати IP 19 Листопада 2023 13:55
Кацо як завжди порішав,взяли судді гроші і Кацо гуляє на свободі
Отто Показати IP 19 Листопада 2023 14:55
Це було давно
Пупкін Показати IP 19 Листопада 2023 15:39
Порішали, одним словом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus