USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Замість Гуменюк пресофіцером Сил оборони півдня стане речник ВМС Плетенчук

22 Квітня 2024 12:18
Об’єднаний координаційний пресцентр Сил оборони півдня очолить речник Військово-морських сил капітан третього рангу Дмитро Плетенчук. Він поєднуватиме обидві посади.

Про це Плетенчук повідомив у коментарі Українській правді.

«Це вже не чутки. Беруся за виконання обов’язків. Оформлення документів уже триває. Мені треба прийняти нову посаду, ознайомитися з нею, зі структурою роботи − на це піде якийсь час. Думаю, розпочати зможу з початку наступного тижня. Але якщо зможу цю структуру швидко переформатувати в той вигляд, у якому її бачу, то, може, і раніше», – зазначив він.

На запитання, якою саме бачить структуру пресцентру Сил оборони півдня, Плетенчук відповів: «У мене є досвід роботи з медіа більш як вісім років. Це вже 13-та посада в ролі пресофіцера. В мене є власне бачення роботи. Журналісти, які працювали зі мною в Миколаївській і Херсонській областях, у ВМС, знайомі з моїм стилем роботи. Він їх влаштовував».

Новий речник Сил оборони півдня запевнив, що і надалі намагатиметься бути максимально відкритим і демократичним до преси.

Він також додав, що за ним зберігається і статус речника ВМС.

«Тому паралельно коментуватиму і питання ВМС», − підсумував Плетенчук.

Нагадаємо, 19 квітня Наталю Гуменюк звільнили з посади керівниці Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus