USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Забили лише 49 очок: «Старий Луцьк» у нерезультативному матчі програв «Прикарпаттю»

8 Жовтня 2023 21:17
Господарі баблу в Івано-Франківську «Прикарпаття-Говерла» та БК «Старий Луцьк» видали аномально нерезультативний матч, закинувши на двох 103 очки. Лучани володіли перевагою протягом трьох чвертей, але в останній десятихвилинці втратили перемогу – 54:49.

Початок матчу ряснів великою кількістю зупинок, зокрема через фоли лучан. Рахунок з лінії штрафних відкрили прикарпатці. Загалом гра була рівною та нерезультативною: за шість стартових хвилин команди закинули лише десять очок на двох – 5:5. Усі очки у лучан забив Мусієнко. Далі «Старий Луцьк» пішов у невеликий відрив – ендван Коровякова та очки зі штрафних Томаса, який перед цим зробив ефектний блокшот, дозволили вийти вперед на +5. Після першої чверті рахунок був 9:14 на користь «Старого Луцька».

Читати ще: «Старий Луцьк» стартував у новому сезоні Суперліги поразкою від «Рівного»

У другій чверті команди також мало закидали, але по такій грі лучани в середині десятихвилинки наростили перевагу до +9. Наприкінці чверті Старцев дуже дальнім трьохочковим скоротив відставання «Прикарпаття-Говерли» перед великою перервою – 21:27.

На старті третьої чверті з периметру закинув Глушко, а під своїм кільцем Дейна зібрав кілька підбирань. Невдовзі дію Глушка повторив Мусієнко. Але господарі майданчика не збиралися відпускати лучан, які інколи мали 10 очок переваги. Горобченко за 2 хвилини до кінця чверті закинув здалеку, що дозволило «Прикарпаттю» наблизитися до лучан на відстань 3 очок. Перед останньою чвертю рахунок був 39:41 на користь «Старого Луцька».

Читати ще: «Старий Луцьк» на останніх хвилинах вирвав перемогу у «Політехніки-Галичини»

Господарі впевненіше розпочали четверту десятихвилинку та зрівняли рахунок – 43:43. Далі команди довго не забивали. За дві хвилини до фінальної сирени «Прикарпаття» вирвалося вперед – 46:45. Час, що залишився, краще провели прикарпатці, які й святкували перемогу в цьому нерезультативному матчі – 54:49.

Антон Мусієнко з 13 очками став найрезультативнішим у складі «Старого Луцька».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вова Показати IP 8 Жовтня 2023 22:15
Игра была равна-играли два .........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus