USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

За ранок у Луцьку на Рівненській – дві ДТП

24 Квітня 2024 12:31
24 квітня на вулиці Рівненській у Луцьку трапилися дві дорожньо-транспортні пригоди.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини очевидці, перед пішохідним переходом зіткнулися автомобіль Ford і маршрутка. Як зазначили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, водій маршрутного таксі допустив зіткнення з попутним автомобілем Ford, який зупинився перед пішохідним переходом.

Внаслідок ДТП водійку легковика, 47-річну лучанку, з тілесними ушкодженнями доставили у лікарню. Водій та пасажири маршрутного таксі не постраждали.

Нині за цим фактом триває перевірка, вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України.
Ще одна аварія трапилася на шляхопроводі, що на вулиці Рівненській, там зіткнулися два легковики. Попередньо, Opel в’їхав у BMW. Транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень. На місці ДТП працює поліція.

Читати ще: Opel в’їхав у BMW: у ДТП на мосту в Луцьку постраждала жінка

Правоохоронці зазначили, що обійшлося без постраждалих.

До того ж, ще одна ДТП була у Луцьку на вулиці Стрілецькій. Там зіткнулися два автомобілі, обійшлося без постраждалих.

У пресслужбі патрульної поліції зазначили, що водії вирішили розійтися по Європротоколу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus