USD 40.95 41.27
  • USD 40.95 41.27
  • EUR 40.90 41.30
  • PLN 10.35 10.53

Ярослава Магучіх переказала 1 мільйон гривень українським зоозахисникам

Сьогодні 14:34
Олімпійська чемпіонка Парижа-2024 з легкої атлетики Ярослава Магучіх пожертвувала частину своїх призових на допомогу тваринам.

Про це повідомляє українська організація UAnimals.

Гроші отримали організація з порятунку тварин і довкілля та чотири притулки для тварин.

«Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину – врятуйте!» – сказала Ярослава Магучіх.

Читати ще: Магучіх, Геращенко, Кохан: українці на Олімпіаді вибороли ще одне золото і дві бронзи

«Ми надзвичайно вдячні Ярославі за добрий вчинок – завдяки йому тисячі тварин отримають ліки, їжу, власне тепле місце для сну. Поруч із тим вдячні за готовність говорити про захист тварин і привертати увагу великої аудиторії до цього питання. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною і буденною справою в українському суспільстві, і саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить», – зазначила керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр.

Напередодні Ярослава Магучіх також заявила, що також частину призових грошей віддасть на потреби ЗСУ і до фонду психологічної підтримки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP Сьогодні 15:59
Молодчинка! Слава Ярославі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus