USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Волинському науковому ліцею передали потужний генератор

Сьогодні 19:06
Потужний генератор передали сьогодні для Волинського наукового ліцею.

Як розповіла керівниця освітнього закладу Ірина Лозовська, генератор дуже був потрібен, аби забезпечити роботу харчоблоку в години знеструмлень. У ліцеї сьогодні навчається 224 учні, а наявний бензиновий генератор (6,5 кВт) заледве покривав потребу на кухні у години відсутності світла. Окрім того, наближається холодна пора, тож в альтернативного живлення потребуватиме котельня.

Оглянули також укриття закладу, де у разі повітряних тривог є все необхідне для забезпечення освітнього процесу. Користуючись нагодою директорка розповіла, що потребують допомоги із спортивним майданчиком. До повномасштабного вторгнення був виготовлений навіть проєкт для цього. Тому обговорили можливі варіанти вирішення цієї проблеми.

Читати ще: Волинські школярі під час експедиції копали бурштин і досліджували воду. Фото

До слова, забезпечити генератором Волинський науковий ліцей вдалося у співпраці із благодійним фондом «Шведський центр допомоги». Також такий самий передали й Волинському інституту післядипломної педагогічної освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus