USD 41.46 41.80
  • USD 41.46 41.80
  • EUR 41.50 41.70
  • PLN 10.60 10.80

Волинська митниця продає конфісковані електровелосипеди

Сьогодні 16:49
Державна митна служба в особі Волинської митниці виставила на аукціон конфісковані електровелосипеди. Загалом – 133 транспортних засоби.

Торги тривають на сайті prozorro.sale.

Волинська митниця оголосила відразу п’ять аукціонів: чотири з продажу по 27 електровелосипедів стартовою вартістю 262 253 гривні та ще один з продажу 25 електровелосипедів початковою вартістю 242 827 гривень.

Читати ще: Волинська митниця передала у музеї культурні цінності, вилучені в порушників

«Продаж електровелосипедів без акумуляторів, вживаних. На маркуванні зазначено наступне: «On Lime + Uber, Electric, Proud owners of Jump, Download the Limeapp too get started». На товарі наявні видимі сліди використання: подряпини, потертості, оголені проводи, забруднення тощо.

Технічна документація відсутня. Товари без супровідних документів щодо якості, безпеки та походження. Маркування українською мовою відсутнє», – вказано в описі до лотів.

Читати ще: Волинська митниця продає медобладнання, інвалідні крісла, дитячі меблі та одяг. Фото

Нагадаємо, під виглядом гуманітарної допомоги через пункт пропуску «Устилуг» намагалися ввезти брендовий одяг та взуття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus