USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Волинянці, яка найкраще в Україні написала радіодиктант-2021, подарували ноутбук

22 Грудня 2021 22:23
Галину Шуру, єдину переможницю у радіодиктанті-2021, привітав депутатський корпус Ратнівської громади.

Про це вчителька школи повідомила «Газеті «Волинь».

Читати ще: Вчителька з Волині, яка написала радіодиктант без помилок, мріяла бути медиком та закінчила виш із трійками. Інтерв'ю

«На сесії Ратнівської ОТГ від імені депутатів селищний голова Віталій Бірук мені урочисто вручив букет троянд та ноутбук в особисте користування на робочому місці», – поділилася пані Галина.

Що ж до приза від організаторів радіодиктанту (набору книг), то він поки не надійшов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Йван Показати IP 23 Грудня 2021 10:51
Заголовок статті не відповідає дійсності. Пані Галина каже, що селищний голова вручив “...ноутбук в особисте користування на робочому місці». А в заголовку написано “подарували”. Хіба це так виглядає дарування? Чи може це дарування “по-українськи”? Доречно було б назвати статтю “Волинянці, яка найкраще в Україні написала радіодиктант-2021, нарешті забезпечили робоче місце ноутбуком”. Така назва статті достовірно відображала б фактичний стан речей і весь трагікомізм реальної дійсності. Вчителі в 2021 р. все ще працюють без застосування комп'ютера, а в той же час високі люди розповідають з екранів телебачення, яка наша Україні європейська і процвітаюча.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus