USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Власників Telegram-каналів, які працюють в інтересах Росії, вносять до бази «Миротворець»

Сьогодні 16:57
Власників Telegram-каналів, які поширююсь російську пропаганду, вносять до бази «Миротворець».

Зокрема, йдеться про осіб, які сприяють незаконному перетину кордону України, перешкоджають законній діяльності ЗСУ, підривають обороноздатність країни та зрив мобілізаційних заходів на користь російських загарбників.

По кожному з них збирають детальне досьє з персональними даними та переліком їх шкідливих для обороноздатності держави дій.

Читати ще: Обійшов периметр та позначив розташовану техніку: як держзрадник Ілля Сметанін здав ФСБ Луцький аеродром для обстрілу

Центр «Миротворець» – український сайт та громадська організація, яка досліджує ознаки злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людини та міжнародного права.

Результати своїх досліджень Центр відкрито публікує на однойменному сайті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
дідо Показати IP Сьогодні 17:46
рпц мп чомусь не вностять і не забороняють..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus