USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Відкриємо вогонь на ураження»: військові про можливу ескалацію на білоруському кордоні

Сьогодні 11:13
В Оперативному командуванні «Захід» відреагували на інформацію про можливу ескалацію обстановки на українсько-білоруському кордоні.

Раніше представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов зазначив, що українські Сили безпеки та оборони зламали плани ворога по Харківській області і по іншому північному напрямку:

«Але справді загроза там залишається. Ворог не буде полишати спроб дестабілізувати ситуацію, відволікати сили й засоби українських Сил безпеки й оборони. Тому так, в цьому контексті це питання актуальне. Ми говоримо про російсько-українські кордони, ми говоримо про північний напрямок».

Читати ще: Повідомили про повернення з полону військового, який нібито співпрацював з росіянами. Цю інформацію перевірятимуть

На запитання, чи спостерігається наразі на окремих ділянках північного кордону накопичення сил, яких не було відносно нещодавно, Андрій Юсов відповів, що зараз у ГУР бачать спроби ворожих ДРГ і спроби ротації, зміни, поповнення окупаційних підрозділів:

«Звичайно, Сили безпеки й оборони України за цим уважно спостерігають, готуються й проводять активні контрзаходи».

В Оперативному командуванні «Захід» відреагували на інформацію про можливу ескалацію обстановки на українсько-білоруському кордоні:

«Наші бійці вдосконалюють свої навички та готові до будь-яких викликів. Ми завжди на крок попереду ворога. Усі ворожі дії – відомі. Усі маневри – заздалегідь зрозумілі. Попереджаємо, що при перетині державного кордону України ворожими підрозділами – ми відкриємо вогонь на ураження».

Читати ще: ЦНС: Білорусь готує «операції під чужим прапором» в прикордонній зоні
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus