USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

«Від кафетерію до бібліотеки»: громадську вбиральню в центрі Луцька хотіли виставити на аукціон

Сьогодні 15:36
Нежитлову будівлю, а саме – громадську вбиральню в центрі Луцька хотіли продати з аукціону без умов. Про це стало відомо 28 серпня на сесії міськради.

Як розповів начальник відділу управління майном міської комунальної власності Євгеній Лущакевич, понад п’ять років приміщення громадської вбиральні не використовують. Його постійно затоплює, тому звідти періодично потрібно відкачувати воду.

«Якщо нічого не робити, то це приміщення просто завалиться. На мою думку, переможець аукціону міг би відкрити там будь-що – від кафетерію до бібліотеки», – сказав Євгеній Лущакевич.

Він додав: поки що грошову оцінку нерухомого майна не проведено.

Читати ще: Біля Луцька хочуть збудувати хоспіс для важкохворих дітей

Урешті депутати не підтримали проєкт рішення і вирішили не включати нежитлову будівлю (громадську вбиральню) загальною площею 40,2 кв. м на проспекті Волі, 8б у Луцьку до приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МИКОЛА Показати IP Сьогодні 17:13
ТАК ПОКИ НІЧОГО НЕ РОБЛЯТЬ.НАРОД ПІСЯЄ НА СТІНИ ПРИЛЕГЛИХ БУДИНКІВ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus