USD 40.90 41.30
  • USD 40.90 41.30
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

В Ростовській області через атаку безпілотників спалахнули резервуари з паливом

Сьогодні 11:34
Ударні безпілотники атакували підприємство у Пролетарську Ростовської області. Очевидці кажуть, що всього було 5 дронів. На місці атаки виникла велика пожежа – горять резервуари з дизпаливом.

Про це повідомили губернатор Ростовської області Василь Голубєв, Telegram-канали Shot, Это Ростов.

За офіційною версією місцевої влади, система ППО «відбила атаку безпілотного літального апарату в Ростовській області». Але нібито через падіння уламків загорілося дизельне паливо на промислових складах у Пролетарську.

Читати ще: Росіяни намагаються пробити оборону на Покровському напрямку, ЗСУ відмінусували 1170 окупантів

Інформації про постраждалих немає.

За даними місцевих мешканців, дрони атакували підприємство «Кавказ» в Пролетарську Ростовської області.

У генштабі ЗСУ підтвердили, що в ніч на 18 серпня завдано удару по комбінату «Кавказ». Тут зберігалися нафта та нафтопродукти, які постачалися також і для потреб окупаційної армії рф.

Зафіксовано щонайменше два осередки займання на території об’єкта. Детальніша інформація щодо наслідків ураження уточнюється.

«Завдання виконано силами й засобами Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами та іншими складовими Сил оборони України.

Заходи щодо підриву воєнно-економічного потенціалу російської федерації тривають», – йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus