USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Уряд схвалив стратегію розвитку розподіленої генерації до 2035 року

Сьогодні 18:15
Кабінет Міністрів схвалив стратегію розвитку розподіленої генерації на період до 2035 року.

Про це повідомив у Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Схвалено стратегію розвитку розподіленої генерації на період до 2035 року, яка передбачає перегляд існуючого підходу до розбудови енергосистеми, зокрема, в частині посилення її стійкості та гнучкості, у тому числі шляхом розвитку розподілених генеруючих потужностей, що можуть бути представлені газотурбінними, газопоршневими, когенераційними та іншими установками, об’єктами відновлюваної енергетики, установками зберігання енергії тощо», – написав Мельничук.

Читати ще: В Україні скасували податкові та митні збори для енергетичного обладнання

Крім того, уряд затвердив операційний план заходів з реалізації у 2024 – 2026 роках Стратегії розвитку розподіленої генерації на період до 2035 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus