USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Університет у Луцьку відремонтує котельню. Скільки витратить

Сьогодні 18:09
Луцький національний технічний університет запланував провести реконструкцію котельні на вулиці Львівській, 75. На це навчальний заклад готовий спрямувати понад сім мільйонів гривень.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua.

Очікувана вартість робіт становить 7 242 758 гривень.

Згідно з технічним завданням, реконструкція котельні включатиме мурування зовнішніх стін, розбирання залізобетонних фундаментів, улаштування стрічкових залізобетонних фундаментів, гідроізоляцію стін і фундаментів, мурування стін і перегородок, улаштування перемичок, монтаж покрівельного покриття, облаштування системи водостоку, заміну вікон і дверей, утеплення фасаду, внутрішнє опорядження, монтаж обладнання, заземлення, прокладання трубопроводів, облаштування системи вентиляції та системи автоматичного пожежогасіння, пусконалагоджувальні роботи, благоустрій території тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Читати ще: «Ми готуємо майбутнє нашої країни! Відбудова держави – за нашими випускниками!» Інтерв’ю з деканом факультету архітектури, будівництва та дизайну ЛНТУ

Як ми писали, в котельні на вулиці Банковій у Луцьку з 19 серпня працівники державного комунального підприємства «Луцьктепло» розпочали роботи із реконструкції обладнання. Ця котельня в опалювальний період забезпечує теплом 53 житлові будинки.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus