USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.70 10.84

Україна виводить війська з Вугледара

Сьогодні 14:14
Україна виводить війська з Вугледара через загрозу оточення міста.

Про це повідомили в Оперативно-стратегічному угрупованні військ «Хортиця», передає Бабель.

Росіяни зазнали численних втрат унаслідок тривалих боїв, але не полишили спроб захопити Вугледар. Вони спрямували резерви до міста, щоб виснажити оборону українських підрозділів. Через це виникла загроза оточення Вугледара.

Вище командування України наказало вивести підрозділи з міста, щоб зберегти особовий склад та військову техніку і зайняти позиції для подальших боїв.

Читати ще: Росіяни розстріляли 16 українських військовополонених на Покровському напрямку. Це наймасовіша відома страта

Удень 1 жовтня голова Донецької ОВА Вадим Філашкін заявив, що ситуація у Вугледарі важка – бої тоді, за його словами, тривали майже в центрі. У місті залишалися 107 мешканців.

Уже ввечері український аналітичний проєкт DeepState написав про захоплення Вугледара. Тоді аналітики зазначили, що росіяни вивісили свої прапори по всьому місту. Російські «військкори» також писали про захоплення міста або контроль над більшою його частиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus