USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Україна повернула з російського полону 95 захисників

Сьогодні 08:12
Україна повернула з російського полону 95 українських військових. Серед звільнених – 69 солдатів й сержантів та 26 офіцерів, повідомили в Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими.

Особливість цього обміну в тому, що додому повертаються чимало українців, які отримали так звані «вироки» судової системи країни-агресорки та були «засуджені»: 28 – до тривалих термінів, а 20 – до довічного ув’язнення за захист власної землі від агресора.

Читати ще: З полону звільнили двох волинян: засудженого до 25 років азовця Андрія Богдана і 20-річного Івана Скоропаду

Серед звільнених з полону сьогодні нацгвардійці, військові моряки, воїни ЗСУ, прикордонники та представники інших підрозділів Сил безпеки та оборони.

Наші хлопці захищали Маріуполь, Донеччину, Луганщину, Київщину, Харківщину, Чернігівщину, Херсонщину.

Читати ще: В Україну повернули тіла 501 полеглого захисника

Чимало звільнених хлопців мають серйозні захворювання та наслідки важких поранень, а також велику втрату ваги через катування та недостатнє харчування.

Це 58-й за ліком обмін, організований Координаційним штабом. У результаті нашої роботи з ворожої неволі визволено вже 3767 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus