USD 40.80 41.15
  • USD 40.80 41.15
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.10 10.30

У Волинській ОДА зустрілися з представниками мобільних операторів

5 Липня 2024 19:25
Сьогодні, 5 липня 2024 року, заступниця голови облдержадміністрації Вікторія Левчук зустрілася з представниками найбільших інтернет-провайдерів, що працюють на Волині.

Головна мета зустрічі – стабільне функціонування мереж операторів мобільного зв’язку в області.

Як зазначила Вікторія Левчук, в цілому зараз ситуація на Волині не критична. Однак, потрібно бути готовими до будь-яких подій, в тому числі і до можливих блекаутів.

Тож представники інтернет-провайдерів охарактеризували рівень забезпечення альтернативними джерелами живлення, без яких відсутній зв’язок. Загалом показники хороші та є деякі проблеми, над якими зараз працюють.

Читати ще: По 12 годин без світла: енергетик засмутив українців прогнозом на зиму

За підсумками наради заступниця голови ОДА доручила підготувати детальний звіт щодо наявності альтернативних джерел живлення для станцій мобільного зв’язку. Разом із тим, визначити населені пункти області, в яких складна ситуація через постійні знеструмлення.

«Адже волиняни мають бути зі зв’язком», – наголосила Вікторія Юріївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus