USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Володимирському ТМО завершують реконструкцію відділення. Фото

5 Січня 2024 15:17
Невдовзі приймальне відділення Володимирського ТМО запрацює в оновленому статусі як відділення екстреної медичної допомоги. Окрім проведеної реконструкції та ремонту приміщення, що уже на фінішній прямій, зміниться і сам принцип прийому пацієнтів та їх розподілу.

Сьогодні міський голова Ігор Пальонка та нардеп Ігор Гузь оглянули медичний заклад. Генеральний директор ТМО Тетяна Ващук провела екскурсію реконструйованим відділенням невідкладної допомоги.

На роботи, які були розпочаті у грудні 2022 року, були виділені кошти з бюджету Володимирської громади.

Головна мета даного проєкту – створити комфортні умови для пацієнтів. В оновленому відділенні площею понад 2 тис. метрів квадратних продумано все до найменших деталей: розподіл пацієнтів, наявність медичних блоків та заїзди для швидкої. Встановлено всі необхідні елементи безбар’єрності, тож відділення доступне для маломобільних груп населення.

Читати ще: У Володимирі завершують реконструкцію приймального відділення ТМО. Фото

Завдяки новітньому обладнанню та кваліфікованому медперсоналу, хворим, які сюди поступатимуть у будь-який час доби, надаватимуть якісне обстеження і діагностику.

Окрім цього, оглянули клініко-діагностичну лабораторію, відділення педіатрії, інтенсивної терапії, хірургію та операційний блок. Усі ці відділення було оновлено упродовж останніх років.

Окрім візуальних змін, які зазнала лікарня, значно посилено і кадровий склад медичного персоналу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus