USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Володимирі завершують реконструкцію приймального відділення ТМО. Фото

25 Серпня 2023 13:50
У Володимирі триває реконструкція приймального відділення місцевого територіального медичного обʼєднання.

Днями обʼєкт проінспектував міський голова Ігор Пальонка.

"У ці дні спекотно не лише від високої температури повітря, а й від темпів роботи, яка кипить у Володимирському ТМО, адже тут наближається до завершення реконструкція приймального відділення.

Задоволений темпами цих робіт, які фінансуються з бюджету громади. Реконструкцію було розпочато торік у грудні і, як запевняє підрядник, завершиться вже у жовтні цього року. За цей час у приміщенні площею дві тисячі метрів квадратних проведено колосальний обсяг робіт.

Нагадаю, що сучасне приймальне відділення – це обов’язкова умова надання ТМО статусу кластерної лікарні, який, переконаний, ми невдовзі отримаємо. До цієї мети поступово рухались упродовж трьох років, протягом яких вкладали значні кошти у розвиток та оновлення медичного закладу.

Під час візиту до ТМО разом із генеральною директоркою медичного закладу Тетяною Ващук оглянули два нові ліфти, які було замінено за кошти місцевого бюджету, побували у дитячому відділені, котре невдовзі буде здане в експлуатацію, а також у реанімаційному блоці, яке облаштоване за останнім словом розвитку медичної галузі.

Оглянули, окрім цього, альтернативні джерела енергії, які забезпечать безперебійне електропостачання усіх відділень у випадку вимкнень світла.

Нині нашим пріоритетом є лікування та реабілітація військовослужбовців, яких у Володимирському ТМО з часу повномасштабного вторгнення проліковано дві тисячі осіб. У медзакладі успішно діє реабілітаційне відділення, яке з часом буде перенесене у приміщення колишньої інфекційної лікарні, після проведеної там реконструкції", – йдеться в повідомленні мера.

Нагадаємо, у Володимирі нині існує нагальна потреба в донорській крові для військових.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікавий Показати IP 25 Серпня 2023 18:30
Володимир стає ще більше кластерним?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus