USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У США п’ятьом людям висунули звинувачення через смерть актора Метью Перрі

16 Серпня 2024 23:00
Прокуратура США 15 серпня висунула звинувачення п’ятьом особам, у тому числі асистенту актора і двом лікарям, у зв’язку зі смертю актора Метью Перрі у 2023 році.

Про це повідомляє АР, передає Укрінформ.

Прокурор США Мартін Естрада заявив, що лікарі постачили Перрі велику кількість кетаміну і навіть цікавилися в текстовому повідомленні, скільки колишня зірка «Друзів» готовий заплатити.

«Ці обвинувачені скористалися залежністю Перрі, щоб збагатитися. Вони знали, що роблять неправильно», – сказав Естрада.

Прокурор заявив, що обвинувачені обмінялися повідомленнями незабаром після смерті Перрі, в яких причиною смерті було вживання кетаміну. Естрада сказав, що вони намагалися приховати свою причетність до постачання Перрі кетаміну, потужного анестетика, який іноді використовується для лікування хронічного болю і депресії.

Читати ще: З Алека Болдвіна остаточно зняті обвинувачення в убивстві операторки Галини Гатчінс

За словами Естради, двоє з обвинувачених, у тому числі один із лікарів, були заарештовані. Двоє обвинувачених, включаючи асистента Перрі, вже визнали свою провину, а третя особа погодилася визнати свою провину.

Перрі помер у 54-річному віці у жовтні 2023 року від передозування кетаміном, і в день смерті отримав кілька ін’єкцій від особистої асистентки, яка проживала з ним. Саме вона знайшла Перрі мертвим пізніше того ж дня обличчям донизу у джакузі.

Відомо, що на момент смерті Перрі приймав кетамін від депресії та тривоги під наглядом лікаря. У звіті поліції зазначається, що востаннє йому призначили препарат за півтора тижня до смерті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus