USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

З Алека Болдвіна остаточно зняті обвинувачення в убивстві операторки Галини Гатчінс

13 Липня 2024 18:18
Суд в американському штаті Нью-Мексико остаточно закрив справу проти голлівудського актора Алек Болдвіна за звинуваченням у ненавмисному вбивстві кінооператора Галини Гатчінс.

Про це повідомляє CNN, передає Укрінформ.

Адвокати Болдвіна подали до суду клопотання про закриття справи, стверджуючи, що обвинувачення не повідомило захисту належним чином про те, що слідчим доставили коробку з патронами, нібито пов’язану зі справою.

Суддя Мері Марлов Соммер відправила присяжних додому. Заслухавши впродовж кількох годин свідчення сторін, вона стала на бік захисту та закрила справу на тій підставі, що прокурори належним чином не передали докази стороні захисту.

Справа не може бути порушена знову.

Після оголошення рішення судді Болдвін пустив сльозу й обійняв дружину Гіларію.

Раніше повідомляли, що зброярку фільму Іржа Ханну Гутьєррес-Рід, під час зйомок якого актор Алек Болдвін застрелив українську операторку Галину Гатчінс, 15 квітня 2024 року засудили до 18 місяців ув’язнення. Перед цим суд присяжних визнав її винною.

Нагадаємо, трагічний інцидент стався у жовтні 2021-го. Болдвін вистрілив із реквізитної зброї, що мала бути заряджена холостим набоєм. Актор під присягою заявив, що був переконаний у безпечності зброї, яку йому передали.

Спершу Болдуїну начебто вдалося узгодити справу з рідними Галини Гатчінс. Однак згодом, у січні 2023-го, проти актора таки висунули звинувачення.

У квітні 2023-го прокуратура зняла обвинувачення з актора. Однак у січні 2024-го справу знову поновили з аналогічними звинуваченнями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus