USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

У Штатах вважають, що армія РФ не здатна на значний прорив в Україні, – NYT

9 Липня 2024 22:39
У США вважають, що погано підготовлені війська російських окупантів неспроможні на подальші значні захоплення території України.

Як передає Укрінформ, про це пише NYT з посиланням на неназваних американських посадових осіб.

У виданні зазначають, що РФ навряд чи отримає значні територіальні здобутки в Україні впродовж найближчих місяців, хоч її погано підготовлені війська намагаються прорвати українську оборону, яка зараз посилена західними боєприпасами.

Також, за даними The New York Times, деякі посадовці кажуть, що навіть «формально не повернувши свої землі», Україна все одно може вийти переможцем у війні, зблизившись з НАТО та Європою.

Читати ще: Російська ракета була запрограмована саме на удар по «Охматдиту», – ЗМІ

«Американські офіційні особи у приватних розмовах говорять, що Україна зможе наполягати на більшій європейській інтеграції, якщо її результати на полі бою будуть сильнішими», – йдеться у повідомленні.

Втім, пише NYT, американські чиновники визнають, що РФ може «досягти значного прогресу» (на полі бою – ред.), якщо відбудеться «великий стратегічний зсув», наприклад, розширення військового призову та програми підготовки (військових).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Патрiот Показати IP 9 Липня 2024 23:12
Точно iм виднiше. А що скажуть мотосрiлк ,артелеристи,танкист i родичи сотнi тисяч загиблих. Може вони що знають краше за пiндосiв.
скептик Показати IP 9 Липня 2024 23:45
це так мягко готують до припинення підтримки, яка призведе до капітуляції
Смерть Показати IP 10 Липня 2024 09:15
"З АМЕРИКОЮ ВОЮВАТИ НЕБЕЗПЕЧНО,А ТОВАРИШУВАТИ СМЕРТЕЛЬНО НЕБЕЗПЕЧНО"-ГЕНРІ КІСІНЖЕР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus