USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.60

У Росії дрони атакували аеродром «Саваслейка», там палає пожежа

Сьогодні 10:57
У Нижньогородській області Росії, де розташований військовий аеродром «Саваслейка», сьогодні вранці пролунали вибухи, місцева влада заявила про роботу ППО в області.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у телеграм-каналі Astra.

Місцеві пабліки інформують, що безпілотники були помічені над населеними пунктами Велетьма і Саваслейка. Поряд знаходиться військова авіабаза «Саваслейка», де, за інформацією із відкритих джерел, дислокується філіал 4-го Державного центру підготовки авіаційного персоналу і військових випробувань Міноброни РФ.

За інформацією місцевих джерел, у середу на військовій авіабазі «Саваслейка» було десять влучань. Повідомлялося про перекриття проїзду до міста Кулебаки, в якому знаходиться авіабаза.
Пізніше губернатор Нижньогородської області Гліб Нікітін повідомив, що вранці середи у районі Кулебак по безпілотниках працювали засоби ППО.

«В Кулебакському муніципальному окрузі сьогодні вранці працюють засоби ППО і радіоелектронної боротьби для придушення атаки безпілотних літальних апаратів літакового типу», – написав Нікітін у Телеграмі.

Читати ще: Росія виводить частину військ з України та Калінінграда, щоб перекинути на Курськ

Він додав, що, за попередньою інформацією, станом на 07:20 ранку постраждалих внаслідок атаки дронів не було.

Зі скриншотів з FIRMS, супутникової системи фіксації пожеж від NASA, які показав OSINT-аналітик Neonhandrail, видно, що на аеродромі «Саваслейка» палає пожежа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus