USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У польській Сілезії – масштабні підтоплення після сильних злив

4 Червня 2024 11:46
Пожежно-рятувальна служба здійснила вже майже пів тисячі виїздів у польській Сілезії після того, як регіон накрили грози із сильними зливами, окремі містечка зазнали масштабних підтоплень.

Про це повідомляє RMF24, пише «Європейська правда».

Негода накрила регіон у ніч проти 4 травня, у деяких районах за лічені години випало понад 50 мм опадів на квадратний метр. Вранці з міста Бєльсько-Бяла почали надходити повідомлення, що багато вулиць і проїздів затоплені, подекуди рівень води сягає метра.
Пожежно-рятувальна служба у Катовіце підтвердила, що їхні команди здійснили вже майже 500 виїздів, допомагаючи відкачувати воду.

Ситуація, ймовірно, погіршиться, оскільки у вівторок у регіоні знову прогнозують грози та сильні зливи з градом.
Читати ще: У Німеччині тривають повені, евакуація загрожує новим районам

Нагадаємо, на півдні Німеччини продовжують боротися з наслідками повеней, що почалися після дуже інтенсивних дощів минулої п’ятниці. Пік повені майже минув, рівень води надалі має спадати. Через негоду загинули щонайменш четверо людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus