USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Німеччині тривають повені, евакуація загрожує новим районам

3 Червня 2024 13:54
У двох німецьких землях, що потерпають від повеней, ситуація залишається складною і місцями погіршується, можлива евакуація у нових районах.

Про це повідомляє Spiegel, пише «Європейська правда».

Стихія продовжує набирати сили у деяких районах землі Баден-Вюртемберг східніше Штутгарта. У районі Геппінген вранці у понеділок адміністрація закликала мешканців пакувати найнеобхідніші речі та очікувати евакуації на верхніх поверхах.

Триває евакуація у муніципалітеті Рудерсберг, де багато людей виявились заблоковані водою у своїх будинках.
У місті Есслінген-на-Неккарі вода продовжує підніматися, пік очікують вдень у понеділок. Там триває будівництво тимчасових дамб, щоб запобігти підтопленню центру.

Читати ще: У Чехії близько 20 осіб постраждали від влучання блискавки на заході до Дня захисту дітей

Ситуація залишається складною і в Баварії. Земельне міністерство внутрішніх справ оголосило, що з п’ятниці, 31 травня, через стихію змушені були залишити домівки понад 3000 людей, у десяти районах оголошено надзвичайну ситуацію.

У містечках над Дунаєм у понеділок очікують погіршення ситуації і пік повені, для цих районів оголошено найвищий рівень попередження. У містечку Кельгайм рівень Дунаю може досягти максимуму за останні 20 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus