USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

У Чехії близько 20 осіб постраждали від влучання блискавки на заході до Дня захисту дітей

3 Червня 2024 11:26
У чеському місті Ліберец близько 20 людей постраждали від влучання блискавки під час грози, що перервала програму заходів до Дня захисту дітей.

Про це повідомляє Novinky, пише «Європейська правда».

Святкова програма проводилася у парку біля місцевого замку, заходи розпочалися у другій половині дня. На подію прийшло кілька сотень людей.

Близько 16 години почалася гроза зі зливою, частина відвідувачів перед тим залишили місце, а частина – заховались під великими деревами.

Читати ще: Ймовірно, влучила блискавка: на Волині вибухом мін зруйнувало дорогу, – ЗМІ

Один із розрядів блискавки влучив у 20-метровий дуб, під яким ховались люди. За словами свідків, це був оглушливий удар, люди попадали на землю. Саме дерево залишилось неушкодженим.

Рятувальники у підсумку нарахували близько 20 постраждалих, серед яких половина – діти. Кількох людей довелось реанімувати на місці. 17 осіб, з яких 10 – діти віком від 2 до 16 років, госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus