USD 41.20 41.55
  • USD 41.20 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

У Німеччині кортеж Орбана потрапив у ДТП: загинув поліцейський

25 Червня 2024 08:29
Кортеж прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана потрапив у ДТП дорогою в аеропорт у Штутгарті. Внаслідок чого один поліцейський загинув, ще один отримав важкі поранення.

Про це з посиланням на Bild повідомляє Главком.

Аварія сталася до обіду, коли 69-річна жінка на своєму BMW не помітила обмеження, виставлені для проїзду колони прем'єр-міністра і врізалася в мотоцикл 61-річного поліцейського, який супроводжував машину Віктора Орбана.

Другий поліцейський мотоцикл BMW від сили удару відкинуло на службовий автомобіль іншого поліцейського. Зайнявся бензин, який витік при ударі.
Внаслідок аварії 61-річний чоловік невдовзі помер у лікарні.

Читати ще: Автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії: люди в цей час спали

Видання пише, що Віктор Орбан перебував у Німеччині на Чемпіонаті Європи з футболу. Напередодні ввечері він був на стадіоні, де спостерігав за перемогою збірної Угорщини у матчі попереднього раунду чемпіонату Європи проти Шотландії на арені у Штутгарті. Політик хотів повернутися до Будапешта близько обіду.

Співробітники управління поліції іншого міста проводитимуть розслідування аварії, щоб уникнути упередженості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
луч Показати IP 25 Червня 2024 09:57
де орбан там біда(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus