USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

Автобус з українцями потрапив у ДТП в Румунії: люди в цей час спали

22 Червня 2024 10:25
В Європі перекинувся черговий туристичний автобус. Він віз українців на відпочинок до Болгарії. Аварія сталася близько п’ятої години ранку 22 червня на узбіччя дороги в Румунії, коли пасажири спали.

Як повідомляють свідки ДТП, все сталася раптово, пише Інформатор.

На жаль, є постраждалі. Швидка допомога оперативно забрала їх з місця події. Причини аварії будуть встановлювати правоохоронці.

На відео видно, що пасажири, серед яких були діти, вибралися з розбитого автобуса, накрилися пледами і очікували на евакуацію з траси. Подробиці події ще уточнюються.

Відомо, що автобус належав туроператору «Албена Тревел Груп».

У салоні було 59 пасажирів, зокрема 50 українців, передає «Суспільне».

Як розповіла пасажирка автобуса Оксана Волощук, автобус перекинувся о пʼятій годині ранку. За її словами, водій заснув за кермом.

«Він заснув за кермом. Тому що коли всі падали і кричали, а потім почали вилазити через лобове вікно, він казав: «Ну да, ну да, заснув, дівчата, заснув, вибачте, заснув», – згадує Оксана.
Як інфомували, 20 червня в Люблінському воєводстві Польщі сталася ДТП за участю автобуса, що перевозив українських громадян. Автобус, що прямував із Києва до Варшави, з’їхав у кювет і перекинувся. Унаслідок аварії постраждало понад 10 осіб, серед яких – двоє дітей. Усі постраждалі – громадяни України. Водій автобуса був тверезий, він не постраждав. Наразі причини ДТП з’ясовують.

16 червня в Румунії сталася ДТП за участю українців. Автобус, в якому перебувало 57 (з них 42 – діти до 18 років) громадян України, зіткнувся з вантажівкою. Остання прямувала в бік Констанца. Внаслідок аварії 15 осіб зазнали поранень, четверо було госпіталізовано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Александр - 1 Показати IP 22 Червня 2024 13:05
Це прямий наслідок непродуманої політики держави. Залиште в спокої водіїв , від цього залежить здоров'я та життя людей. Беруть на роботу без досвіду , а ті що досвідчені сплять на ходу , бо водіїв не вистачає, , мало відпочивають. Що , треба почекати лобового зіткнення з більш важчими наслідками?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus