USD 41.20 41.53
  • USD 41.20 41.53
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.40 10.53

У містах на Волині запланували поточні ремонти. Де саме

Сьогодні 06:48
У Володимирі, Нововолинську та Ковелі запланували поточні ремонти дворів та вулиць. У Володимирі хочуть відремонтувати одну з пішохідних доріжок, у Нововолинську – прибудинкову територію, а в Ковелі – вулицю.

Тендери на роботи оголосили управління інфраструктури виконавчого комітету Володимирської міськради, виробниче управління комунального господарства Нововолинської міськради, управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міськради відповідно.

У Володимирі запланували поточний ремонт пішохідних доріжок між будинками №103 та №105/1 на вулиці Луцькій. Очікувана вартість робіт – 919 413 гривень.

Роботи включатимуть розламування асфальтобетонного покриття та цементобетонного покриття, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування дорожніх корит, встановлення бетонних поребриків, улаштування основи із щебенево-піщаної суміші, улаштування покриття з виробів тротуарних бетонних неармованих, улаштування покриття з тактильної плитки, планування площ.

Ремонт хочуть завершити до 25 жовтня 2025 року.

Читати ще: У місті на Волині відремонтують дві вулиці. Скільки витратять

У Ковелі запланували поточний ремонт прибудинкових територій на вулиці Мічуріна, 2 – Косачів, 5. Очікувана вартість – 1,4 мільйона гривень.

Поточний ремонт включатиме розбирання асфальтобетонних покриттів, улаштування дорожніх корит, улаштування основ під тротуари, улаштування покриттів з дрібнорозмірних фігурних елементів мощення, встановлення бетонних поребриків, перекладання горловин цегляних колодязів тощо.

Ремонтні роботи в Ковелі хочуть завершити до кінця цього року.

Читати ще: У волинському селі відремонтують дві вулиці. Де саме

Своєю чергою в Нововолинську мають виконати поточний ремонт вулиці Симиренка. Очікувана вартість цих робіт – 610 тисяч гривень.

Як вказано в технічному завданні, роботи передбачатимуть улаштування дорожніх корит коритного профілю та улаштування одношарових покриттів товщиною 15 см із щебеню.

Ремонт мають завершити до 30 листопада 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus