USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

У волинському селі відремонтують дві вулиці. Де саме

Сьогодні 07:15
У селі Забужжя Ковельського району Волинської області запланували поточні ремонти доріг. Відремонтувати мають намір провулок Вишневий і вулицю Березина.

Відповідні тендери на роботи оголосила Рівненська сільська рада. Пропозиції учасників приймають до 15 жовтня.

Очікувана вартість поточного ремонту провулку Вишневого становить 611 тисяч гривень. Натомість ремонт на вулиці Березина оцінили у 991 тисячу гривень.

Як ідеться в тендерній документації, роботи включатимуть улаштування дорожніх корит напівкоритного профілю з застосуванням автогрейдерів, улаштування одношарових покриттів із щебеню та планування узбіччя механізованим способом.

Ці ремонти хочуть закінчити до 31 грудня 2024 року.

Гарантія на виконані роботи становитиме три роки.

Читати ще: Ремонтували понад 50 років тому: на Волині відновлюють міст

Нагадаємо, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області ремонтувала міст на автошляху Т-03-02 поблизу села Павлівка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus