USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.25 41.55
  • PLN 10.30 10.55

У Луцьку завершився перший «Кубок ректора з мініфутболу»: хто переміг. Фото

17 Травня 2024 17:49
Днями в Луцьку урочисто відкрили нові мініфутбольні змагання між вищими навчальними закладами – Всеукраїнський турнір серед юнаків на кубок ректора. Організатором першості став колектив Луцького педагогічного коледжу за підтримки влади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Після трьох днів футбольних баталій, що тривали на майданчику гімназії № 19, визначився переможець. Золоті нагороди здобув колектив господарів змагань – збірна Луцького педколеджу.

Загалом до участі долучилися 8 команд із трьох областей – Волинської, Львівської та Тернопільської. Їх поділили на дві групи, після чого кращі колективи виходили в півфінали, де вже на повну змагалися за трофей.

Читати ще: Вісім команд змагаються за кубок: у Луцьку – новий турнір з мініфутболу. Фото
Читати ще: На луцькому «Авангарді» змагалися прикордонники та діти. Фото

У підсумку третє місце вибороли футболісти Фахового коледжу технологій, бізнесу і права ВНУ. Фінальний матч звів Волинський національний університет та Луцький педагогічний коледж.
Упродовж гри команди зробили акцент на контролі м’яча, тому гострих моментів було небагато. У першому таймі будь-яку небезпеку успішно нівелювали воротарі – завершили з рахунком 0:0. Тайм № 2 змусив обидва колективи йти на ризик, адже для перемоги був потрібен гол. Більш майстерними виявилися гравці педколеджу, які вийшли вперед у середині другої половини, а на останніх секундах подвоїли перевагу. Рахунок 2:0 залишився до кінця матчу.
Менеджер Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Тарас Осадовський акцентував, що на Волині успішно організовують чимало спортивних подій. Так, нещодавно Фонд підтримав Луцький педагогічний коледж у проведенні волейбольного турніру, а тепер – у мініфутбольних протистояннях.

«У педколеджі часто відбуваються спортивні змагання, які ми радо підтримуємо. Турнір на кубок ректора не став винятком. Втішені, що до участі долучилися команди із сусідніх областей – це свідчить про масовість наших змагань. Розвиток дитячого та молодіжного спорту є одним із пріоритетних напрямків Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», адже розуміємо, що нам потрібна фізично сильна та загартована нація. Гравці, що змагалися на кубку, свою міць сьогодні довели», – відзначив Тарас Осадовський.
Читати ще: У Луцьку парком бігали 150 школярів-легкоатлетів. Фото

Ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук втішений, що перший трофей залишається в господарів. Він подякував своїм гравцям за перемогу, а іншим командам – за участь.
Наприкінці переможці підняли над головою «Кубок ректора», а призери отримали медалі. Окремо відзначили кращих гравців у складах команд та кращих гравців турніру.

Кращим воротарем визнали Андрія Янчука, захисником – Богдана Цапа. Нагороду бомбардира виборов Тарас Папко, а кращим гравцем став Олександр Сименко. Завершили змагання спільним виконанням Державного Гімну України.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus