USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку стартував 31-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів». Фото

24 Квітня 2024 14:56
У Луцьку 24 квітня відкрили 31-й волейбольний турнір серед дівчат «Волинь зустрічає друзів». Участь у турнірі беруть колективи із навчальних закладів Волині та інших областей.

Змагання відбуваються у Луцькому педагогічному коледжі за підтримки влади та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Серед учасників – вісім команд: Луцький педагогічний коледж, Технічний коледж Луцького національного технічного університету, Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету ім. Івана Пулюя, Бродівський педагогічний коледж ім. Маркіяна Шашкевича, ДЮСШ Ратнівської громади, Білоцерківський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж, ДЮСШ міста Ковеля, Луцький національний технічний університет.
Читати ще: У Луцьку – тридцятий волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів». Фото

У вітальному слові ректор Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук висловив подяку партнерам турніру та спортсменам, які долучилися до участі.

«Ми в коледжі приймаємо вже 31-й волейбольний турнір «Волинь зустрічає друзів». Не одне покоління людей пройшли через ці змагання. Усі вони завдячують спорту за виховання вольових якостей. Бажаю кожному досягти омріяних перемог та успішного старту», – звернувся ректор Петро Бойчук.
Читати ще: Чемпіонат Луцька зі спортивної акробатики зібрав хлопців та дівчат із семи областей. Фото

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад наголосив, що останнім часом у Луцьку проходять багато спортивних змагань та втішений, що на Волинь ідуть спортсмени з інших областей.

«Приємно, що у Волинську область приїздять спортсмени зі всієї України. Вони роблять наші змагання всеукраїнськими. На мою думку, цей волейбольний турнір варто вносити в календарі спортивних змагань країни та Національного олімпійського комітету. Працюватимемо над цим. 31-й турнір – досить потужна цифра, і впевнений, що таких буде ще більше», – зауважив Григорій Недопад.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода переконана, що змагання дозволяють учасниками знайти нові знайомства та показати, що навіть у важкі часи життя триває.

«Дуже цінно, що в нинішній час продовжуються традиції. Однією із таких є проведення турніру «Волинь зустрічає друзів». Бачимо, що дівочі волейбольні команди з різних областей з’їжджаються в Луцьк, тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучається до таких змагань. Намагаємося підтримувати нагородною атрибутикою, щоб студентки запам’ятали, що у складні часи ми здатні змагатися, досягати результатів та показувати незламність нашого народу», – наголосила Катерина Шкльода.
Читати ще: У Луцьку на легкоатлетичному чемпіонаті змагалися 230 спортсменів з чотирьох областей. Фото

По завершенню вітальних слів для присутніх прозвучали пісенні виступи. Після цього команди розпочали гру. Переможця визначать упродовж наступних трьох днів.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus