USD 41.40 41.80
  • USD 41.40 41.80
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

У Луцьку запрошують на камерно-акустичний вечір IMPREZA LUBARTA

Сьогодні 07:45
У Луцьку запрошують на Імпрезу Любарта – акустичний вечір до дня міста.

Захід відбудеться 15 вересня о 18:00, у сквері біля скульптури «Зерно» (на перехресті вулиць Лесі Українки та Кривого Валу).

Мета події – створити платформу, яка об’єднає різні покоління лучан, які творять неповторну атмосферу міста, його історію та самобутність, тим самим віддаючи шану місту, яке їх надихає та формує.

«Запрошуємо долучитися до затишної атмосфери в колі творчої інтелігенції. Ви зможете насолодитися виступами як молодих талантів, так і відомих артистів з Луцька, що вже підкорили Україну та світ», – анонсують організатори.

Читати ще: «Це віддзеркалення того, що з нами відбувалося у найскладніші часи»: луцький гурт «Флайза» випустив новий альбом

На сцені виступатимуть:

– гурт «Флайза»;

– Академічний камерний оркестр «Кантабіле»;

– Вокальний дівочий гурт NOTA NEO;

– Гурт LESYNA STREET;

– TIM PACHE;

– Наталі Лосєва;

– AIVEL;

– ZASHKO;

– Олександр Шевчук.

Організатори та партнери заходу: волонтерський хаб «Вільні Волині», Луцька міська рада, платформа «Алгоритм дій», «Альянс нової генерації», Луцький міський молодіжний центр.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus