USD 41.20 41.39
  • USD 41.20 41.39
  • EUR 41.20 41.39
  • PLN 10.60 10.75

«Це віддзеркалення того, що з нами відбувалося у найскладніші часи»: луцький гурт «Флайза» випустив новий альбом

6 Вересня 2024 22:29
Альбом «П’ятий» гурту «Флайза» – різноплановий і різностильовий аудіопродукт, який частково вже випробуваний, його гарно сприймає аудиторія на українських фестивалях, концертах, у теле- та радіоефірах, в соцмережах тощо.

Збільшення квот на радіостанціях та попиту серед населення України потребує наповнення. І цей матеріал ідеально пасуватиме до ефірів і популяризації сучасної української музики і всередині країни, і за кордоном.

Аудіоплатівка містить 12 українськомовних пісень, три ремікси та версію пісні «Вогнем і мечем» спільно з оркестром Нацгвардії України, які за характером мають військову, патріотичну, соціальну та побутову тематику. Це п’ятий альбом за 23-річну історію гурту Флайза, пісні до якого було написано останніми роками.

Читати ще: «Усім ворогам покажем кулаки та дулі»: луцька Флайза презентувала музичну «Паляницю»

«Ці пісні пройшли з нами великий відрізок часу – майже 10 років, протягом яких ми переживали різні емоції: від суворих і сумних до бадьорих та усміхнених. Як і наше життя, вони видозмінювалися. Альбом є наче віддзеркаленням всього того, що з нами відбувалося у найскладніші часи, адже його створювали у період війни, коронавірусу, втрат близьких людей і перемог ЗСУ. Проте для рівноваги та на прохання наших друзів (у тому числі військових) ми додали до «П’ятого» і більш позитивні треки. Мені здається, кожен знайде тут те, що буде ближче до душі», – каже вокаліст гурту Андрій Тимчук (Тіма).
Читати ще: Луцький гурт «Флайза» та оркестр Нацгвардії випустили кліп на спільну пісню

Ювілейний альбом гурту є доволі універсальним за змістом і характером, за смаками та стилістикою. У піснях, що увійшли до платівки, містяться тексти та теми, близькі кожному українцю – тут йдеться і про наш біль, пов’язаний із війною, і про необхідність гуртуватись та підтримувати армію, і звичні життєві теми, подані іноді в іронічному чи жартівливому контексті, аби підбадьорювати українців у ці надважкі для усіх нас часи. Завдяки підтримці Українського культурного фондукоманда створила чотири нові пісні, а також адаптувала по саунду вісім пісень і чотири ремікси, що їх було створено раніше.
Читати ще: Творили на важких емоціях: луцька Флайза презентувала нову пісню й кліп

Запис треків здебільшого відбувався на студії «МІК» у Луцьку. Хоча протягом цих років гурт співпрацював із кількома іншими рекординговими компаніями: MarkovRecords, CJMarsProduction, RedHome Studio, студією Романа Сороки. Над аранжуваннями пісень працювали Микита Яйленко, Сергій Мінаєв, Сергій Марков, Дмитро Кухарук, Роман Грисюк, Сергій Макаренко, Стас Red Семілєтов, Олександр Богдан, Куля (Тулим), Мікаель Гюлазян, Сергій Бугайов, Володимир Баженов.

Музика – гурт «Флайза». Тексти – Андрій Тимчук (Тіма).

Учасники гурту: Алла Новак (Джамалка) – вокал, Андрій Тимчук (Тіма) – вокал, Тарас Редзій – вокал, Олександр Рудчик – труба, Сергій Мінаєв – клавішні, гітара, Дмитро Лазарев – гітара, Артур Черчик – бас, Олександр Дроздов – барабани, Олег Ющук – звукорежисер.
Альбом створено за участі Олександра Іванова, Олександра Богдана, оркестру військової частини 1141 Національної гвардії України, вихованців спеціальної олімпіади України.

Фото для обкладинки – Микола Цимбалюк. Дизайн обкладинки – Васік Яремій.

Альбом на стрімінгових платформах: https://album.link/nzf07kvd53qph

Приєднуйся:

https://www.flyzzza.com.ua

https://www.facebook.com/flyzzzaofficial

https://www.instagram.com/flyzzzaofficial

https://www.soundcloud.com/flyzzzaofficial

https://www.youtube.com/flyzzzaofficial

https://www.tiktok.com/flyzzzaofficial

https://www.t.me/flyzzzaofficial

Підтримати творчість гурту: 4149499131675314 (ПриватБанк).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus